Ενδοσχολική βία

Loading...

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - 'ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να εντάξω αυτήν την σελίδα στο ιστολόγιο μου. Ο πιο σημαντικός θεωρώ πως είναι ο ανθρώπινος πόνος, η ανέχεια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσοι συνάνθρωποι μας. Παιδιά και γονείς σε απόγνωση, ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν έχουν τους πόρους για να ζήσουν, όλοι ψάχνουμε λύσεις και προσπαθούμε, πάντα με αξιοπρέπεια, να πορευτούμε σε αυτήν την τρισάθλια πραγματικότητα της Ελλάδας του 2013.

Αυτή η σελίδα έχει ως στόχο και σκοπό να ενδυναμώσει την φωνή όσων δεν μπορούν να εισακουστούν και να στηρίξει οικογένειες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Διατηρώντας απόρρητα τα ονόματα των ατόμων αυτών, η προσπάθεια μας θα επικεντρωθεί στην ουσιαστική βοήθεια και προσφορά έτσι ώστε το σήμερα αυτών των ανθρώπων να είναι λίγο καλύτερο από το χθες τους.

'ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Για να μπορέσει να λειτουργήσει μια τέτοια προσπάθεια, πρέπει να ακολουθηθούν τρία βασικά βήματα: 
1) Μιλήστε με ανθρώπους του φιλικού, συγγενικού ή/και σχολικού σας περιβάλλοντος που χρειάζονται βοήθεια και καταγράψτε τα είδη - παροχές που έχουν ανάγκη και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
2) Αποστείλετε τις πληροφορίες που ζητήθηκαν παραπάνω με email στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση mairakaripoglou@gmail.com
3) Κάθε εβδομάδα θα κάνω ανάρτηση των παροχών - αναγκών που κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται  και όσοι αναγνώστες μπορούν να βοηθήσουν, θα έρχονται σε επαφή μαζί μου (πάλι μέσω email) έτσι ώστε να τους δοθούν τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ατόμων που χρίζουν ενίσχυσης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: