Ενδοσχολική βία

Loading...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...

Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του...
θα μπορούσα βέβαια  να συμπεριλάβω απλά το βιογραφικό μου, πιστεύω όμως πως αυτό δεν θα ήταν αρκετό...
Δεν θα έλεγε τίποτα σε σένα που ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποια είναι "η ψυχολόγος σου"¨, τα ενδιαφέροντα της, οι ρόλοι της ζωής της και η προσωπική της πορεία, τόσο στον χώρο της ψυχολογίας όσο και σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Πως άλλωστε μπορείς να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο αν δεν γνωρίζεις αρκετά πράγματα γι' αυτόν;
Ας γνωριστούμε λοιπόν. 
Με λένε Μαρία και είμαι 32 ετών. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, τον ουρανό και την γη μου, τα παιδιά μου. Πάντα αγαπούσα τα παιδιά και όταν ήρθε η στιγμή που έγινα για πρώτη φορά μητέρα ένιωσα την ολοκλήρωση και πληρότητα που πάντα αναζητούσα. Ωστόσο, η επιστήμη της  ψυχολογία ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου.

Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα να γίνω ψυχολόγος - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερη μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται.
Ο στόχος και το όραμα μου ήταν πάντα το ίδιο - να προσφέρω όλο μου τον εαυτό στην ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων, και αυτό προσπαθώ με αμείωτο πάθος τα τελευταία 6 χρόνια. Εμπειρίες, βιώματα, γνώσεις,αναμνήσεις, προβληματικές περίοδοι, σημαντικοί άνθρωποι που με βοήθησαν να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα και οι καταγραφές όλων αυτών που με επισκέπτονται στο γραφείο μου ή που ζητάνε την συμβουλή μου, απαρτίζουν το 'Εγώ' μου. Ο σύζυγος μου καθώς και οι φίλοι μου έχουν εξαίσια θέση στην ζωή μου και έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο σε στιγμές που κι εγώ σαν άνθρωπος κουράστηκα ή απελπίστηκα...
Bλέπεται το επάγγελμα μας δεν μας απαλλάσσει από τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Απλά έχουμε εκπαιδευτεί στην καλύτερη διαχείριση τους.